Uzmi kredit – kada je kredit razumno rešenje!

Kada je kredit nužno zlo ili prosta finansijska potreba, pomoć stručnjaka u odabiru banke i odgovarajućeg kredita, će svakako dobro doći potencijalnom klijentu.

Godinama unazad, osnovni stav Efektive je da sa bankama treba imati što manje posla, odnos i saradnju svesti na minimum i izbegavati podizanje kredita. Međutim, banke su deo naše svakodnevice, najpre kroz tekuće račune i transakcije plaćanja koje svako od nas obavi, a zatim i putem kreditiranja, koje nije uvek “robija”, već uz ispravno korišćenje, može predstavljati i benefit za dužnika.

Primer: Pružalac komunalne usluge nudi otpis dugovanja za 50%. Dužnik nema novac. Traži adekvatnu pozajmicu, pronalazi odgovarajuću banku i uslove, podiže kredit, uplaćuje dug u celosti i ostvaruje pravo na otpis polovine duga, a banci vraća kroz mesečne rate. I svi su zadovoljni.

Često ljudi od nas traže pomoć oko odabira banke, najboljeg kredita, izbegavanja začkoljica, tumačenja “sitnih slova”. 

Šta je potencijalno rešenje?

Efektiva nije u toku sa ponudama banaka. Ali znamo ko jeste. Platforma Uzmi kredit može biti pravo rešenje. Usluga je besplatna, korisnik ne plaća ništa, a dobiće potrebnu pomoć, čime sebi štedi vreme, potrebno za pronalaženje adekvatne banke i kredita, a takođe i novac, jer će platforma korisniku pronaći povoljnije uslove.

Uzmi kredit je posrednik. Ali, u modernom dobu posrednik nije uvek onaj sa negativnom konotacijom. Sve češće potrošačima hranu kupuje i donosi posrednik. Zašto onda da za građane, neko stručan ne obavi i posredovanje oko kompleksnije materije, kao što je finansijsko zaduživanje? I to potpuno besplatno.

Firmu Uzmi kredit čini tim stručnjaka iz oblasti finansija, koje predvodi osnivač Miloš Milivojević. Oni će umesto vas komunicirati sa bankama u cilju pregovaranja što boljih uslova otplate jednog od četiri vrste kredita: stambeni, refinansirajući, auto ili keš kredit!

Kako Uzmi kredit funkcioniše?

Komunikaciju sa njima ostvarujete putem njihovog sajta ili aplikacije (ima je na Google Play). Onog trenutka kada, na ovaj način, izrazite potrebu za podizanjem kredita, kontaktiraće vas neko od zaposlenih iz Uzmi kredit. U daljoj Komunikaciji oni će vam savetima pomoći oko:

  • Najpodobnijeg kredita za vašu finansijsku potrebu
  • Upozorenja na šta da obratite pažnju prilikom odabira banke ili samog proizvoda
  • Istraživanja ponuda banaka u cilju pronalaženja najbolje
  • Pregovora sa bankama u cilju postizanja najboljih uslova
  • Pomoć oko prikupljanja potrebne dokumentacije

Na kraju, ono što je bitno, tim platforme Uzmi kredit vam je uvek dostupan i na usluzi, dok se postupak realizacije kredita ne završi. Ono što se dodatno ističe, tim platforme Uzmi kredit ne radi kredite “po šablonu”, već se svakom korisniku posvećuje posebna pažnja u direktnom kontaktu, nakon čega se pronalaze i pregovaraju najbolji mogući uslovi. I sve je za korisnika potpuno besplatno!

Dakle, ako već postoji potreba za kreditnim zaduživanjem, pomislite da bi Efektiva mogla pomoći, računajte na našu preporuku za platformu Uzmi kredit, kontaktirajte ih putem sajta www.uzmikredit.com ili putem aplikacije i dozvolite da profesionalci rade za vas!