Nastavljamo s radom!

Udruženje EFEKTIVA, nakon pauze zbog letnjih odmora, od danas nastavlja sa normalnim radom. Članovi Udruženja, i oni koji to žele da postanu, se mogu javljati po ustaljenoj proceduri a ponovo je omogućena i registracija na Forum, koja je tokom odmora bila isključena.

Za naredni period planiramo nastavak aktivnosti na temama koje smo već obrađivali, kao i na dosta novih problema koje imaju korisnici bankarskih usluga. Planiramo i organizovanje nekih akcija kojim ćemo probati da još više privučemo pažnju javnosti i državnih organa, obratićemo se novom Guverneru,  vladi itd.

I tokom letnje pauze nismo sedeli skrštenih ruku. Napravili smo neke nove kontakte koji će nam koristiti ubuduće, priključili su nam se još neki stručnjaci iz oblasti kojom se bavimo, a doneli smo i odluku o preregistraciji Udruženja u Udruženje potrošača, što ćemo probati da sprovedemo u najkraćem roku, kako bi sa jačom pozicijom mogli da nastavimo sa aktivnostima u cilju poboljšanja položaja korisnika bankarskih usluga.

Svi zainteresiovani mogu se javljati na broj telefona ili mejl Udruženja, a moguće je pratiti nas i na Facebook stranici http://www.facebook.com/#!/EFEKTIVA

 

ZAJEDNO SMO JAČI!