Zakazan novi protest!

Novi protest oštećenih korisnika CHF kredita je zakazan za subotu 17.10.2015. Zemlje regiona rešavaju problem CHF kredita u korist svojih građana. Vreme je da i naša zemlja uradi isto!

Dakle, kao i prethodna dva, i ovaj će početi u subotu u 12h i predviđeno je da traje do 22h uveče. Prvih sat vremena okupljanja će biti ispred NBS na Slaviji, gde ćemo predati zahtev za smenu kompletnog rukovodstva NBS koje je pokazalo totalnu nezainteresovanost da reši problem oštećenih CHF dužnika.

Zatim se spuštamo do Vlade RS, gde ćemo tražiti da nas primi Premijer. Ovaj protest je zakazan tako da okupljanje može potrajati do 22h. Ako naši zahtevi ne budu prihvaćeni, ili nam bar ne budu date čvrste garancije da će biti prihvaćeni, ostajemo ispred Vlade RS do 22h, nakon čega se razilazimo. Odmah sutradan smo zakazali novo okupljanje ispred Vlade RS sa početkom u 12h.

Ovaj protest će biti nešto radikalniji od prethodnih. Rukovodstvo Efektive će drugog dana protesta stupiti u štrajk glađu, a ponećemo i šatore koje ćemo postaviti na odgovarajućim mestima. Cilj protesta je trajno rešavanje problema kredita u CHF, konverzijom tih kredita u EUR, po uzoru na model iz Hrvatske.

Protest je uredno zakazan u policiji i od protesta odustajemo samo ako nas Premijer primi pre roka njegovog održavanja! Zahtev za sastanak smo uputili, čekamo odgovor iz kabineta!

003