Neograničeno telefoniranje unutar grupe UBK Efektiva!

U saradnji sa Telekomom Srbije (MTS) omogućili smo članovima UBK Efektiva, kao i njihovim porodicama, mogućnost neograničenih razgovora po ceni od 24 dinara mesečno.

 

Dakle, ponuda se odnosi na brojeve koji će biti umreženi u jednu lokalnu mrežu UBK Efektiva, namenjenu specijalno za naše članove.

Ponuda uz mesečnu pretplatu od samo 20,00 din podrazumeva (cene su date bez PDV-a):

  • Neograničene besplatne razgovore sa članovima grupe ( 0 din/min i 0 din uspostavljanje veze). Mogućnost integracije do 5 članova porodice odnosno 5 dodatnih linija po istim uslovima
  • 30 besplatnih SMS poruka
  • 2, 5 din/min sa brojevima MTS mreže van Efektiva grupe (0 din uspostavljanja veze i naplata po sekundi bez zaokruživanja na započeti minut)
  • 5,25 din/min sa brojevima ostalih mobilnih operatera u Srbiji i fiksne telefonije (0 din uspostavljanja veze)
  • Besplatno 10Mb mesečno prenos podataka u nacionalnom saobraćaju, nakon toga 0,04 dinara po kB
  • 1,7 din SMS u nacionalnom saobraćaju
  • 10 din SMS u internacionalnom saobraćaju
  • 10 din MMS u nacionalnom saobraćaju
Šta predstavlja zapravo povoljnost ove ponude?
Svaki član UBK Efektiva može uzeti 5 brojeva, čime može da umreži članove svoje porodice. Ako je potreban veći broj članova, dovoljno je učlaniti još jednog člana porodice koji će uzeti dodatnih 5 brojeva.
Nije neophodno uzimati nove brojeve, već je moguće postojeći broj umrežiti sa grupom Efektiva. Takođe, moguće je prebaciti i broj iz druge mreže.
Postoji mogućnost dodatnih olakšica uzimanjem nekog od standardnih paketa MTS-a, čime se kombinuju razgovori sa članovima grupe sa uslovima iz paketa. Detalji tih ponuda se mogu naći na sajtu MTS-a.
Ova ponuda važi za sve članove Efektive širom Srbije. Obezbedili smo 200 kartica, tako da je ponuda ograničena. Zainteresovani iz Beograda i okoline mogu doći direktno u sedište UBK Efektiva da podginu brojeve,dok se ostalima iste šalju poštom. Za detalje ponude potrebno je kontaktirati udruženje na mejl telefoniefektiva@gmail.com